Handeling & Levering

Levertijden

Voor al onze producten geldt (indien voorradig) een levertijd van 3 tot 5 werkdagen, ervan uitgaande dat het door jou geselecteerde verzendmethode 24 uur nodig heeft voor de levering van jouw pakket.

Verzendkosten

Bestellingen onder € 75,-

Voor bestellingen tot een totaalbedrag van  €75,- (incl.BTW) aan producten welke bestemd zijn voor verzending geldt binnen Nederland en België een vast tarief van €4,95 per bestelling.

Bestellingen boven € 75,-

Bij een bestelling met een bedrag van € 75,- of meer aan producten, worden voor verzending naar adressen binnen Nederland & België geen verzendkosten in rekening gebracht.

In rekening gebrachte verzendkosten in geval van retournering

Bij retournering van de complete bestelling worden ook de verzendkosten gerestitueerd welke zijn betaald bij het doen van de bestelling.

In het geval van een deel retournering, waardoor het totaalbedrag van de initiële bestelling  onder € 75,- uitkomt, worden onze verzendkosten alsnog in rekening gebracht door deze te verrekenen met het te restitueren bedrag. Lees meer over ons retourbeleid en vergoeding van kosten onder het kopje herroeping & retouren.

Verkeerd adres opgegeven

Wanneer je een verkeerd of door de koeriersdienst niet-traceerbaar adres hebt opgegeven, dan zal de zending worden teruggestuurd naar AKDR Visual Group. Wil je de bestelling alsnog laten afleveren op een gecorrigeerd adres, dan worden hiervoor altijd verzendkosten in rekening gebracht. Zodra de betaling van de verzendkosten is voldaan, zal het pakket opnieuw worden verzonden naar het door jou aangegeven gecorrigeerde adres.

Bovenstaande geldt ook voor zendingen die niet geclaimd worden. Deze zullen ook worden teruggestuurd naar AKDR Visual Group en kunnen tegen betaling van de verzendkosten opnieuw worden verzonden.