Herroeping & Retouren

Niet tevreden met een aankoop
Na ontvangst van je online aankoop heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te bekijken, te passen en te beoordelen. Ben je toch niet helemaal tevreden, dan kun je dit binnen deze 14 dagen aan ons kenbaar maken door het retourformulier in te vullen.   

Voor een snelle en correcte afhandeling van de retournering, willen we je vragen rekening te houden met het volgende:

Maak gebruik van het retourformulier.
Vul het formulier volledig in, print deze uit en voeg deze bij de te retourneren producten in het pakket. Plak het retourlabel op het pakket en geef het af bij een koeriersdienst naar keuze.

Houdt rekening met verzendkosten.
Bij retournering van de gehele bestelling, ontvang je het aankoopbedrag inclusief onze verzendkosten retour. Retourneer je een deel van de bestelling, dan ontvang je alleen het aankoopbedrag retour. 

Zichtbaar gedragen kleding nemen wij niet retour.
Wanneer retour gestuurde product(en) zichtbaar gedragen, of door jouw toedoen vervuild of beschadigd zijn, mogen we jouw retouren weigeren en de kosten inhouden op het retourbedrag.  

Let op!: bovenstaande geldt niet voor custom producten. Producten die gemaakt zijn met onze online designer of met unieke toevoegingen (bijvoorbeeld voorzien van naam en of rugnummer) kunnen niet geretourneerd worden, tenzij het product door ons toedoen beschadigd is of een onjuiste bedrukking heeft. In dat geval kan je, na dit kenbaar gemaakt te hebben via e-mail, het product op onze kosten retour sturen en ontvang je van ons een vervangend artikel of, in overleg, het aankoopbedrag retour.

Retouren worden alleen in behandeling genomen indien juist geadresseerd.
Voor het retourneren van producten dien je het retourlabel van het logistiek depot van AKDR Visual Group aan te houden. Retouren die naar een ander adres worden verzonden, kunnen wij niet in behandeling nemen. Mocht je per ongeluk toch een ander adres aanhouden, dan is dit volledig op eigen risico